Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner i Drammen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner i Drammen?

jan 11 2016 - 12:39
Hei!

Jeg er en 33 år gammel kvinne som bor i Drammen. Jeg har samboer og barn, men trenger flere venner. Jeg har ikke bil, og har i perioder angst og depresjon med varierende styrke, så jeg drar ikke så ofte utenfor Drammen. Trenger derfor venner som bor i nærområdet, eller kan møte meg her.

Jeg er ufør, og lurer på om noen andre er ledige på dagtid? Har lyst til å ha noen å gå små turer med, trenger ikke være lange turer, og trenger ikke være høyt tempo, tar det etter dagsformen til de som er med. Siden vi er et demokratisk samfunn, kan hvor vi går bestemmes i felleskap, men om det ikke fungerer pga manglende selvhevdelse, kan jeg være diktator :)

Sykdommen min er litt uforutsigbar, og det er vel ofte andres også, så det må være aksept for at det går an å avlyse uten sure miner.

Jeg er også glad i brett og kortspill, konserter, kino, tegneserier, bøker, data/TV spill og kaffe :) Littegranne nerd i meg. Kan henge på kveldstid også, hvis noen vil spille brettspill med meg eller finne på noe annet en gang i blant.

Jeg tar noen øl i hyggelig selskap, men klarer meg helt fint uten også, så begge deler er greit for meg. Kaffe, te og kakao går også greit, men gløgg det holder jeg meg unna. Godt det bare er jul en gang i året.

Jeg er stort sett ikke mannevond, og når jeg er det holder jeg meg hjemme, men litt dårlig humør skader ingen, så ikke tenk at du må være helt på topp for å møtes. Jeg har forståelse for dårlige dager.

Hvis du ikke synes jeg hørtes helt sinnsyk ut, så send meg en melding eller svar her.

Til forsiden