Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner begge kjønn:)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner begge kjønn:)

nov 15 2022 - 14:13
Er ei jente på 46 som ønsker litt flere skrive/ chatte litt med... kanskje etterhvert treffe om det passer seg sånn.
Er som regel ei gladjente som ikke tar ting så altfor seriøst... - da blir det allfall fort kjedelig! Har slitt litt med moderat depresjon til tider, pluss det å føle seg utenfor eller "ikke passe inn"... Hjelper nok heller ikke bo sånn jeg gjør...- midt blandt "ingenting"! Vel, er jo litt da...Men kommer litt an på hva man vil, og hvor langt en vil reise... Trivs på ett vis, men på så altfor mange måter ikke.. - Men har nå mitt her for tiden.. Det jeg ikke har derimot ,er gode venninner(/venner) i nærheten her:/ Kan trives med finne på ting selv iblandt, mens andre ting hadde vært mer gøy med noen! Har en sambo, men er laaaaaangt fra alt han vil/ kan være med på! ((og motsatt....) . Trenger også kontakt med flere, og med litt andre samtaler på en måte!

Blir glad om du legger meg til, og sender en mld- enten du er mann eller kvinne, så vidt fyllt 25, eller eldre:)

Ha en fin dag videre!;)
Avatar

Hei!

nov 18 2022 - 19:37
Jeg blir gjerne brevvennen din! Er "ung" pensjonist på 62. Gift med voksne og forlengst utflyttede unger, og snart 3 barnebarn.
Livet er bra, det, selv om jeg til tider nok har kjent på mye av de samme tingene som deg. Ser fram til å høre fra deg ????
Til forsiden