Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner asker/oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner asker/oslo

jan 25 2020 - 22:41
Hei, jeg bor i Asker og er 34 år gammel..forøvrig har jeg hund. Hun er av typen lassie (såå mye lettere enn å skrive Collie, og de fleste tror hun er border collie pga fargene)

Uansett - starter med det, så ingen med allergi ev blir skuffa. Om du er litt var på hunder kan jeg trøste deg med at hun er i det i starten, før hun på død og liv skal stirre på deg med valpeøyne for å få kos. (Så hun er mest en kosebamse, og tidvis litt drama queen når børsta kommer frem..)

Uansett - jeg ønsker meg flere venner. Jeg liker veldig godt å bli kjent med folk, og ønsker meg både venninner og kompiser. Som person liker jeg veldig mye, utenom byen/festing etc - aldri vært min greie helt.

Jeg er mer den som liker turer, bare slappe av, foto,snakke - gjerne psykologi/dype diskusjoner, data, (jobber med IT) ev lage mat...kunne trengt å lære det bedre. Men jeg er ganske åpen :)
Til forsiden