Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner Trondheim

april 6 2016 - 09:59
Jeg er ei dame på 30 år som sliter med sosial angst, tilværelsen blir derfor ensom til tider. Savner gode venner som jeg kan dele oppturer og nedturer med. Noen andre som føler det på samme måte i Trondheim?
Jeg har nettopp blitt mamma til mitt første barn, og syns den nye tilværelsen kan være utfordrende til tider. Kanskje er det noen i samme situasjon? Da hadde det vært godt å kunne dele erfaringer.
Håper noen vil ta kontakt :)
Avatar

Bor i Trondheim om ikke annet...

april 6 2016 - 13:15
Mann 38 her. Jeg tror ikke jeg sliter med sosial angst på samme måte som jeg ser for meg at sosial angst utspiller seg for folk som sliter med det, men jeg har definitivt problemer med å komme meg ut av min lune hule og ut blant den gemene hop, så resultatet blir kanskje det samme?
Jeg har noen få individer jeg føler jeg kan klassifisere som gode venner, men jeg er ikke flink til å kontakte dem. Uvisst hvorfor, men konklusjonen er at jeg ender opp med å føle meg ensom... Vet ikke om det kvalifiserer for å si at jeg føler det på samme måte som deg? :)

Jeg har ikke akkurat blitt mamma, men jeg har full forståelse for at tilværelsen som nybakt kan oppleves som overveldende! Jeg har problemer nok med å ta vare på meg selv, om jeg hadde ansvar for et nurk i tillegg vet jeg jaggu ikke hvordan jeg hadde takla det :o

Så, vi er vel ikke helt i samme situasjon, og om vi skulle delt erfaringer hadde det kanskje minnet mer om goddag mann økseskaft :D

Vel, om ikke annet så tok jeg på en måte kontakt, så du vet at noen der ute i eteren har sett innlegget ditt og vet at du finnes til og har noen utfordringer.

Du er ikke alene :)

Så får man håpe at forfatteren av neste innlegg har en smule mer til felles med deg annet enn lokasjon og at dere finner tonen og kan lufte baby i lag, eller noe... :)

Lykke til på ferden mimmitrh.
Avatar

Re: Venner Trondheim

april 6 2016 - 18:38
Takk for hyggelig svar. Selv om vi ikke er i samme situasjon kjenner jeg meg igjen i mye av det du skriver.
Jeg sliter også med å ta kontakt med de vennene jeg har og blir jo da ganske isolert. Vet ikke grunnen til det jeg heller, jeg vil jo på en måte, samtidig som det er trygt å være i mitt eget hjem. Ved siden av dette sliter jeg med å få panikk og angst i enkelte sosiale settinger. Dette fører igjen til angst for angsten og at jeg bruker mye krefter på forhånd til å grue meg.

Alt dette var jo lettere å håndtere når jeg var alene, da kunne man rømme fra situasjonen om det ble for ille. Nå etter at jeg fikk barn blir det jo selvsagt ikke lett å gjøre det og man kjenner på det store ansvaret det er å skulle passe på og følge opp barnet. Dette er noe av grunnet til at jeg nå har bestemt meg for å ta tak i problemene mine. Håper jeg lykkes :)

Lykke til til deg også Meisen1977. Og ta gjerne kontakt om du trenger noen å lufte problemer til eller snakke med selv om vi ikke er i samme situasjon.
Avatar

hei

april 6 2016 - 22:49
Jeg er en mann på 29 fra Trondheim, har to barn. Har slitt med både angst og depresjoner i mange år. Føler meg også litt ensom for tiden og er ute etter å stifte nye bekjentskaper. Vi har helt sikkert mye til felles :) Legg meg gjerne til dersom du er interessert!
Avatar

Re: Venner Trondheim

april 7 2016 - 21:24
Fyrte avgårde en venneforespørsel :)

Huh, må si denne siden har en lav terskel for å kalle noen "en venn" :D

Oh well, semantikk... ;)
Til forsiden