Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venner (Hadeland/Ringerike)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venner (Hadeland/Ringerike)

juli 29 2016 - 22:14
Jeg er ei jente i midten av 30-årene som søker venninner. Opplever det som veldig vanskelig å få nye venner i voksen alder, og er mye ensom. Selv om jeg trives godt i eget selskap og trenger mye alenetid (introvert), så savner jeg noen morsomme jenter i livet mitt. Jeg er ganske alminnelig, så hvorfor jeg har endt opp tilnærmet venneløs vet jeg sannelig ikke. Jeg har samboer, et barn og en fin familie. Jeg har ikke angst eller andre problemer, jeg er rett og slett bare ensom og klarer ikke helt å finne noen på den vanlige måten. Hvis noen der ute savner en venninne å finne på ting med, så send meg en melding og fortell mer om deg selv. Ønsker i all hovedsak svar fra andre jenter.
Avatar

Re: Venner (Hadeland/Ringerike)

juli 29 2016 - 22:52
Hei, Jeg fant denne siden i dag med lignende intensjoner som du beskriver. Innlegget kunne like gjerne beskrevet meg. Etter at jeg fikk barn, har samboer og tre barn, har det sosiale livet mitt så godt som forsvunnet. Energien rakk ikke helt til. Jeg jobber ikke nå. Det har vært vanskelig å få jobb med min utdannelse, samtidig jobber samboeren min mye og jeg har hovedomsorgsansvaret. Jeg er ikke ensom, men føler meg nok litt isolert.
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive meg selv. Jeg vet ikke lengre helt hvem jeg er, jeg føler at jeg bare er mamma. Og det et noe av det jeg savner, å være noe annet enn bare mamma. Jeg skulle gjerne hatt en venninne å snakke med, å gjøre noe hyggelig med, eller bare skrive mail med. Det hadde også vært hyggelig å kunne gjøre ting sammen med barna. Jeg er 34 år. Er ganske rolig og ønsker stort sett å gjøre helt vanlige og hverdagslige ting.
Avatar

Re: Venner (Hadeland/Ringerike)

juli 29 2016 - 22:57
sender deg en pm:)
Avatar

Re: Venner (Hadeland/Ringerike)

juli 30 2016 - 12:44
Gjør det:)
Avatar

Re: Venner (Hadeland/Ringerike)

juli 30 2016 - 17:21
Prøvde å sende deg en i går kveld men har du ikke fått den?
Avatar

Re: Venner (Hadeland/Ringerike)

juli 30 2016 - 18:32
Nei kan ikke se at jeg har det.. Er ny her og vet ikke helt hvordan det fungerer, men skulle da ha sett en melding.. Prøver å legge deg til som venn:)
Avatar

savner venner

juli 30 2016 - 19:36
hei. dame på 38 år, samboer og 2 barn. har med årene mistet alle venner. er blid og glad,humor og humør. savner jenter/damer jeg kan snakke med, kanskje finne på noe sammen med.
Avatar

Hei

des 27 2016 - 18:02
Fortsatt på utkikk etter nye veninner?
Avatar

Ønsker nye venner fra jevnaker/ringerike

jan 1 2017 - 11:01
Jeg er 27 (snart28 om noen få dager) og skal flytte til jevnaker om en ukes tid. Jeg ser på meg selv om en rolig person og trives best med få mennesker rundt meg. Jeg har få venner på min alder og ønsker å bli kjent med noen som meg. Jeg ønsker et dypere og langvarig vennskap som jeg kan dele alt med. Bare å sende en pm hvis noen vil bli bedre kjent :)
Til forsiden