Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vennegjeng eller venner i Rogaland?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vennegjeng eller venner i Rogaland?

feb 20 2015 - 14:36
Hei!
Jeg er ei jente på 18 år, fra Jæren i Rogaland. Jeg søker egentlig etter en vennegjeng, men er glad bare jeg får en venn! Det er det samme for meg hvor i Rogaland du bor :-)

På grunn av noen personlige psykiske påkjenninger jeg har vert gjennom de siste årene vinket jeg "farvell" til hele vennegjengen min da jeg var ca 14/15 år. Noe jeg angrer på nå!
Jeg har tenkt å være åpen og endelig ta intiativ til å få orden på livet. Får å gjøre det trenger jeg mer en leger og psykologer.. Jeg trenger venner jeg kan snakke med om alt. Venner jeg kan finne på ting sammen med.

Men de fleste på min alder tenker kun på festing og sånn..
Jeg ønsker venner som kan være med meg på ting som ikke inneholder å gå ut å drikke seg full hver helg. Jeg hadde satt pris på turer til stranda når det blir varmere. Grillkvelder. Trening sammen. Shopping. Egentlig alt mulig sosiale ting :-)

Men det kan vi ta med tiden. Først kan vi bli kjent?
Jeg kan virke som ei svært blyg/sjenert jente i starten. Jeg er veldig usikker, og er ikke vant med å ha venner heller. Men etter hvert som en blir kjent med meg er jeg ei livlig og glad jente, som sprer mye latter og glede.

Gjerne add meg på facebook om du vil det.

Mvh. Lillian
Avatar

Gutt stavanger

mars 3 2015 - 13:00
Hei! Har Slitt litt med det samme som du beskriver...
Håper du treffer noen kjekke. Hvilke interesser har du?
Avatar

hei

mars 3 2015 - 13:05
hei jeg er ei 16 år gammel jente fra stavanger du kan bare lege meg til som venn om du trenger noen å snakke med:)
Til forsiden