Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venn/venninne i Bergen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venn/venninne i Bergen?

april 21 2014 - 20:26
Hei. Jeg er ei jente på 26 år som flyttet til Bergen i september. Jeg flyttet til Bergen for å få en ny start siden alle mine gamle venner har begynt å starte familie osv, men merker det er sykt vanskelig å bli kjent med folk, spesielt siden jeg kun jobber sammen med 40+.. Savner å ha en god venninne/kompis å snakke med, gå på fjellet , og dra ut på byen med! :-)
Jeg er veldig snill og sosial , glad i musikk og trening :-)


Avatar

d

april 22 2014 - 16:46
Hei. Gutt snart 22 bergen her. Du virket hyggelig ;) Adder deg om du vil. :)
Avatar

.

april 22 2014 - 19:44
Ja gjør gjerne det :)
Avatar

t

april 23 2014 - 19:43
Hei :) jeg er en 22 år gammel jente som bor i Bergen ilag med samboeren min. Jeg ønsker et litt større nettverk, gjerne en venninne jeg kan på fjelltur med. Ta gjerne kontakt om du vil bli kjent!
Avatar

Ditto!

mai 19 2014 - 15:47
Jeg er 25 år og har bodd i Bergen under studietiden, men nå som stdenttilværelsen er over har mange flyttet bort fra byen. Har venner i byen, men vil gjerne ha flere! :-) jeg er ikke så god på dette enda, men forsøker å legge deg til som venn :-)
Til forsiden