Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venn/venninne Sør-Hedmark (el. retning Oslo)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venn/venninne Sør-Hedmark (el. retning Oslo)

sep 13 2019 - 18:54
Hei
Finnes det noen som også trenger nye venner/venninner? Er skilt etter et langt ekteskap, og mange av vennene forsvant samtidig. Jeg er innflytter her jeg bor, kommer opprinnelig fra Oslo. Voksne selvstendige barn.
Kjenner nå på tomhet og ensomhet. Jeg er aktiv og har flere interesser, men synes det er vanskelig å knytte nære kontakter. Liker gode samtaler om alt mulig, er reflektert og engasjert. Lærer gjerne nye ting. Er et omsorgsmenneske og er til å stole på. Prater lett med folk, men er også litt introvert.
Skulle gjerne hatt noen å dele opplevelser, reiser, kino, middager, kafé besøk, bytur, fjelltur....... ja, alt som beriker livet.
Hilsen kvinne
Avatar

Venninne

sep 21 2019 - 17:37
Hei! Jeg er en gift kvinne på 52 år som gjerne skulle hatt en god venninne. Det er vondt og trist å føle seg ensom. Føler ikke behov for mannge overfladiske vennskap, men en person en kan stole på og dele sorger og gleder med. Jeg er sosial, åpen, omsorgsfull og liker å skravle om alt mulig. Er åpen for det meste og ønsker kontakt. Jeg bor like ved Hamar. Håper på å høre fra deg.

Hilsen kontaktsøkende
Til forsiden