Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venn, kanskje reisevenner en dag?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venn, kanskje reisevenner en dag?

mai 26 2022 - 23:22
Før corona var vel de fleste reisene gjort sammen med eksen og vennepar. På jobb merker jeg synes det er ubehagelig når folk snakker om hva de skal i sommerferien. De fleste skal reise med familien, dra på konserter eller festivaler. Føler ikke helt for å gjøre noe av det alene.
De fleste vennene mine nå er travelt opptatt med familien og sitt. Mitt sosiale liv skjer mest på jobb nå. Skulle gjerne ha hatt noen venner som har tid og tar initiativ til å finne på ting som bla. å reise.

Hilsen M28
Avatar

Hei

mai 27 2022 - 12:42
Hei. Jeg ser du beskriver min værdag ganske så riktig. Veldig lite sosial omgang uten om arbeidstiden. Står ikke hvor i landet du holder til men kansje du bor på østlands området eller?? Jeg bor vetfall ikke langt unna Oslo å er også ute etter en god venn å kunne finne på ting sammen med. Jeg er ikke noen sports idiot å er heller mer glad i den sosiale biten . Ta kontakt da vell . Jeg heter Bjørn å er litt over 40 men hva spiller alder for noen rolle ????????
Avatar

:)

juni 4 2022 - 07:34
Hei! Har sendt deg en melding:)
Til forsiden