Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venn(inne)r i Tønsberg-området?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venn(inne)r i Tønsberg-området?

jan 28 2016 - 21:16
Hei!

Er ei jente på 28 år, gift og har to små barn. Har glidd litt fra barndomsvennene i løpet av de siste årene og synes det er vanskelig å få nye gode venn(inne)r etter at jeg flyttet til Vestfold. Det blir gjerne mer overfladiske bekjentskap gjennom jobben og lignende, så savner "de gode samtalene". Hadde vært hyggelig med noen å prate med om løst og fast over en kopp kaffe eller et glass vin, eller for eksempel gå på tur med. Ta gjerne kontakt om du vil bli kjent :-)
Avatar

Re: Venn(inne)r i Tønsberg-området?

jan 29 2016 - 01:04
Legg meg gjerne til, så kan vi ta en prat :)
Avatar

Hei!

feb 7 2016 - 10:55
Jeg er ny her inne, men legg meg gjerne til som venn, så kan vi snakke litt sammen der?
Jeg er 27år og bor i Horten. Jeg sliter litt med det samme som deg etter at jeg flyttet til Vestfold. Jeg har en del venner, men jeg har ikke noen jeg kan virkelig snakke sammen med. Det fører til en del ensomhet..
Avatar

Hei!

feb 21 2016 - 18:47
Jeg er ei alenemamma på 27 år fra Horten. Send meg gjerne mld. Helt ny her inne.. Veldig interessert i å bli kjent med noen=)
Til forsiden