Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venn i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venn i Bergen

jan 15 2016 - 22:47
Jeg er en gutt på 22 år som bor og studerer i Bergen. Jeg flyttet hit for noen år siden og startet å jobbe. Jobbet i perioder veldig mye og hadde lite tid til venner. Da jeg etterhvert trappet ned hadde mange av vennene mine fått seg kjærester og flyttet bort for å studere. Dagene ble lange og kjedelige, og etterhvert fikk jeg sansen for hasj. Det resulterte i at de gangene folk spurte om jeg ville være med på ting eller henge måtte jeg si nei fordi jeg ikke ville at de skulle se jeg var høy. Det er bare et par venner som vet om det. I perioder var det så ille at det var fra jeg stod opp til jeg la meg. Et år etter videregående var alt som det skulle, jeg hadde bra med venner og hadde det godt med meg selv.

For et år siden bestemte jeg for å ta meg sammen, og at det ikke kunne fortsette sånn. Jeg søkte på studier og var så heldig å komme inn. Har også en deltidsjobb ved siden av. Er veldig fornøyd med valget jeg tok, og har ikke angret et sekund! Kan ikke si jeg savner verken hasj eller perioden.

Problemet nå er at jeg har brent så mange broer at jeg ikke har noen igjen. Har riktignok et par, men falske så de klarer jeg meg like gjerne uten.

Har slitt litt med å innrømme for meg selv at jeg er homofil, noe jeg nå har. Men det er fremdeles vanskelig å finne et riktig tidspunkt å fortelle det.

Håper det er noen som kjenner seg igjen og kan dele erfaringer eller rett og slett bare har lyst å slå av en prat :)
Til forsiden