Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venn / Date Bergen "Panikkangst"

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venn / Date Bergen "Panikkangst"

feb 23 2014 - 22:54
Hei! Jeg er en gutt på 29 år som bor i Bergen. Jeg har slitt en del med panikkangst siden slutten av 2007, og har og går til ulike behandlinger pga. det. Jeg har vært igjennom en skillsmisse for 7 mnd. siden og har barn, og har ikke vært i jobb på 2 år pga. angsten forverret seg, og jeg fikk til slutt angst for angsten, depresjoner, osv.

Jeg savner rett og slett en jentevenn som har forståelse, og gjerne sliter med det samme, så jeg kan forstå. Jeg synes det er vanskelig å treffe andre "friske" jenter på byn, og på datingsider, for folk blir åpenbart skremt når jeg forteller at jeg er på AAP, og tingene jeg har gått igjennom.

Håper det er flere enn meg som føler det slik, og har mot til å ta kontakt.

Legg meg til som venn hvis du er interessert, eller tør, så finner vi vel ut om vi passer hverandre slik ellers og, eller kan bli venner :-)

Mvh. Kent

Vet
Til forsiden