Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Veninner i Oslo :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Veninner i Oslo :)

jan 26 2015 - 17:10
Jeg er en jente på snart 20 som gjerne vil bli kjent med mennesker i oslo eller i nærheten. Jeg har alltid vært en del av en stor ´´vennegjeng´´ , men likevel så føler jeg at det aldri har vært ordentlige vennskap da. Nå etter skolen ble ferdig er jo alle splittet og har sine egne liv, da har kontaktet minsket. For å være ærlig har jeg ikke så mye interesse av å holde kontakt med dem, jeg vil heller blir kjent med nye mennesker, problemet er bare at jeg er sjenert i starten og ikke helt vet hvordan jeg skal gå frem. Er jo ikke slik at jeg bare kan gå ut døren og plutselig finne venner :) Jeg studerer ikke, driver å tenker over hva jeg vil gjøre videre - men jeg jobber og har samboer. Er litt kjipt å nesten si at han er en av de få vennene jeg har. Jeg lengter skikkelig etter noen å prate med, jentekvelder, cafe besøk, shopping, dra ut på byen og slike ting .. Jeg er en jente som sjeldent sier nei, blir alltid med på ting!

Jeg føler meg nærmest desperat nå som jeg skriver dette her, men jeg føler at jeg trenger å komme meg ut mer og møte nye mennesker, kanskje det er flere som meg (håper egentlig ikke det, da jeg unner ingen disse følelsene) :) Menmen, jeg er ensom, da får jeg prøve å gjøre det beste ut av det
Avatar

Hej

jan 26 2015 - 18:55
Känner samma som du. Är nyinflyttad till Oslo från Sverige med min norska sambo. Klem
Avatar

søker også en venninne

jan 27 2015 - 00:10
hei på deg jente 20:)
Jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg. Jeg er en jente på 22 år og kan godt kjenne meg igjen i endel av det du skriver
Jeg er ny innflyttet til Oslo hos kjæresten min, men jeg kjenner ikke så mange her. Så jeg er også litt desperat i å få meg et lite nettverk:)
Avatar

Hei :)

feb 2 2015 - 22:48
Jeg er ei jente på 19 år, blir 20 litt senere i år. Jeg kunne veldig gjerne tenke meg å bli kjent med deg og treffes for å finne på hyggelige og gøye og sosiale ting. :) Jeg bor ikke så veldig langt unna Oslo. Legger deg til jeg, så kan du godta om du har lyst.
Avatar

:)

feb 3 2015 - 16:25
Hei!
Jeg er en jente på 19, blir 20 i år. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver, og kunne gjerne tenke meg å møtes :) Jeg er herifra, men føler jeg sklir bort fra de jeg har kjent lenge, og at alle er opptatt med sitt eget, så kunne gjerne tenke meg å utvide nettverket litt. Bare å ta kontakt hvis du er interessert!

Avatar

Hei

feb 7 2015 - 00:42
Jeg er en jente på 20 år. Kjenner meg utrolig godt igjen i det du skriver. Bor rett utenfor Oslo og har gjort det hele livet, men føler at jeg i det siste har mistet kontakten med de vennene jeg hadde før. Så jeg vil veldig gjerne bli kjent med deg :)
Avatar

Re: Veninner i Oslo :)

feb 17 2015 - 00:18
Bare å ta kontakt! Er 20 og kjenner meg igjen, kunne ha tenkt med en å gå ut med.
Til forsiden