Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Velkommen til Venneklubben Mangfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Velkommen til Venneklubben Mangfold

april 30 2013 - 11:15
VENNEKLUBBEN MANGFOLD I OSLO HAR FORANDRET MANGES LIV

Ingen trenger å være ensomme i Oslo, for der driver jeg venneklubben Mangfold som feirer sitt 12-årsjubileum i januar 2013. Den har forandret manges liv og reddet mange fra ensomhet. Dette hører jeg hver gang vi møtes.

Viser til oppslaget i Aftenposten 18. juli ” Tidligere ensom ulv startet et eventyr av vennskap” i Stavanger. I slutten av år 2000 ble en venneklubb hvor jeg var medlem oppløst og i januar 2001 oppdaget jeg at mye av nettverket var borte. Derfor startet jeg venneklubben i 2001. I begynnelsen hadde jeg 7 navn på listen og i dag har jeg 100.

Klubben er åpen for folk i alle aldre, og det er ingen kontingent. Klubben heter Mangfold for vi er opptatt av toleranse for ulikheter, respekt og likeverd. Vi er bevisste på at inntektene til folk ikke skal avgjøre om de kan delta og derfor er de fleste av våre aktiviteter er rimelige.
Alt du trenger å gjøre for å bli med i klubben , er å registrere navn og adresse på på vennelista og da får du tilsendt aktivietsprogram for 3 måneder. Da vi legger vekt på mangfoldet er programmet veldig variert restaurantbesøk, kinobesøk, reiser, konserter til lange turer i skog og mark.
Hilsen GunnTil forsiden