Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Veldig artig jente trenger venninner i Bergen!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Veldig artig jente trenger venninner i Bergen!

april 15 2013 - 13:33
Jeg er en ung dame på 27 år. Født og oppvokst i trøndelag. For 3 år siden fant jeg en mann i Bergen, og stormforelsket pakket jeg tingene mine og flyttet hit. Jeg er fortsatt sammen med han, men 3 år uten venner må jeg si begynner å bli meget ensomt! Jeg er en sprudlene jente som egentlig ikke har noe problemer med å få venner, men da jeg ikke har startet på med noe hobbyer som innebærer å være i bestemte grupper så blir det ikke så lett å rekke å bli kjent med folk man møter på gata ;P
Jeg er passe rolig av meg, men ønsker virkelig å komme meg mere ut!

Skriv noen ord til meg, så kan jeg fortelle mere om meg selv etter hvert! :)
Avatar

Hei

jan 4 2014 - 13:38
Hei!
Hei, jeg vil gjerne bli kjent med deg, jeg er en jente på 25 år, bor i en egen leilighet i fana. Har desverre ikke så mangen venner fra før av, så vil gjerne bli kjent med deg. Jeg liker og finne på det meste, alt fra bowling til kino, osv, også liker jeg og finne på noe kreativt.

Håper jeg hører ifra deg :)
Til forsiden