Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Veien opp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Veien opp

des 19 2016 - 02:52
Jeg er en mann fra vestlandet på snart 30 år.

De siste årene har jeg hatt det ganske travelt, jeg har vært i harde studier og i jobb, både ved siden av studiet og etter endt studie.
Jeg har hatt noe sykdom jeg har slitt en del med, og som fortsatt kanskje er med meg, en ikke ukjent sykdom jeg har fått via flått. Jeg har hatt mye angst og hatt perioder med, det jeg har opplevd som, alvorlig depresjon.
Uansett, jeg har vært en fighter, og tross veldig dype daler i løpet av de siste årene, så har jeg også opplevd mye bra.
Nå står jeg i en god jobb. Men har fortsatt maange utfordringer foran meg.
Jeg har i tillegg til det nevnt over - det jeg ser på som - økonomiske vansker. Ikke problemer - for jeg har ikke inkassokrav. Men jeg har en ganske høy gjeld for min alder.

Ved veiskillet nå ser jeg på meg som uegnet som kjærestemateriale grunnet dette. Det er litt synd, for jeg tror jeg har mye å gi - bortsett fra økonomisk sikkerhet.

Nå har jeg bestemt meg for at dette skal jeg gjennom - jeg skal ta for meg de dype dalene, jeg skal gjøre noe med det, og kommer til å søke hjelpere/samtalepartere/folk som vet hva jeg står i.

I denne prosessen lurer jeg på om det er noen her inne som sitter inne med erfaring fra hvordan det er å bevege seg fra den dypeste og mørkeste kjelleren og opp til lyset?

Noen som vil snakke her, noen som vil dele erfaringer? :)
Til forsiden