Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Valentines date!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Valentines date!

feb 11 2018 - 14:46
Uansett bare dritt, hele tilværelsen.
Avatar

Re: Valentines date!

feb 11 2018 - 14:51
Tautologi er vel en uttalelse hvor det man sier automatisk utgår av begrepene i seg selv, feks vil jo «viktig» handle om mening per definisjon slik jeg ser det. Hvis noe er viktig så er det mening i det. Hvis noe er meningsløst så er det ikke viktig.
Avatar

Re: Valentines date!

feb 11 2018 - 14:52
Men det er bare slik jeg ser det.
Avatar

Re: Valentines date!

feb 11 2018 - 14:59
Nå har du brukt 2 stavemåter, hvilken er riktig?

Høres ut som veldig bevisst ordbruk.

En kan godt kjede seg litt, og en vil finne på noe kreativt etter en stund.
Avatar

Re: Valentines date!

feb 11 2018 - 16:59
Livet er bare en eviglang reise i lidelse.
Avatar

Re: Valentines date!

feb 11 2018 - 17:07
Jeg skjønner ikke hvorfor/om jeg har fortjent denne seigpiningen, hadde vært like greit å dø i kort prosess. Det er absolutt ingenting som gir meg glede.
Avatar

Re: Valentines date!

feb 11 2018 - 18:31
Dating og kjærlighet/kos/sex ja... den som hadde vært der...
Avatar

Re: Valentines date!

feb 11 2018 - 19:40
Valentines har blitt litt for synlig og jeg kan som representant for en av de som pga sosial angst (desverre) ytterst sjelden er på date godt forstå at trådstarter gjerne vil på date denne dagen (selv om jeg ikke er noen fan av konseptet).

Til trådstarter: Det hjelper kanskje å skrive hvilket kjønn du er med og hvilket kjønn du ønsker at personen du skal på date med har :) Jeg er også i Bergen btw og jeg er av type hankjønn.
Avatar

Re: Valentines date!

feb 11 2018 - 21:24
Valentines er sikkert egentlig fint det, i hvertfall for de som har en 'valentine' de liker godt. Er ikke noe fan av konseptet jeg heller, men hadde vel vært det da
Avatar

valentine

feb 12 2018 - 07:47
Valentine er i positivt i den for stand at man kan spørre ut noen man normalt ikke hadde turt å spørre ut, pga det hadde føltes rart eller random. Nærme valentine så har man en grei unnskyldning.
Avatar

Valentines date

feb 12 2018 - 17:21
Ja det kunne vært koselig det.......
Har jo ingen å spørre da .. har aldri hadd det heller...
Det skrives side opp og side ned om dette i disse dager... og på bildene som følger er det bare "fine flotte vellykkede" personer
som ikke har noen problemer med utsende, klær, sjarm, penger og vellykkethet. Vi som ikke mer enn 2-3 % av dette føler oss som vi er på samme planet. Om vi har 2 som vi kan kalle venner, er for det meste alene og som meg ikke har hatt besøk av noen, verken venner eller slektninger, på over 9 år......
Det blir ganske sårt å se på alle de "vellykkede" sitt liv og muligheter. Som knapt nok tørr snakke med noen av det andre kjønn, av forskjellige årsaker.
En flott valentines date til alle :)
Til forsiden