Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Være med å starte band?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Være med å starte band?

mai 31 2021 - 12:47
Bipolar vokalist og låtskriver søker etter dere som bor i Oslo/Viken som har lyst til å starte bandet Mental Radicalism ;) En fordel at du/dere har kjennskap til psykiske lidelser. Jeg er ikke nøye på hvor gode folk er til å spille/skrive/synge da jeg tenker at utviklingen kommer av seg selv. Jeg, merk SLÅR, trommer. Spiller ikke, men kan holde en grei og enkel rytme. Så hva med at du spiller enten trommer, gitar eller bass og kanskje synger greit også? Menn og kvinner i alderen fra 20-65. Lyst til å uttrykke det vonde du sitter på og samtidig har noen som skjønner hva du snakker om som band-mates? Ta sjansen da vel :)
Avatar

!

juni 3 2021 - 02:33
Så utrolig spennende. Noen ganger synd at man ikke bor i Oslo/Viken, for alt gøy skjer der!
Band er noe helt spesielt. Spilte i metalband da jeg var mye mye yngre enn nå. Spiller fortsatt instrumenter men ikke like ofte (bortsett fra sang da). Har dog vært både piano, trommelærer og sanglærer i privat sektor, noe som var fantastisk givende.

Hvis noen sitter der ute og er i tvil eller vurderer, vil jeg si "kjør på" det er det beste som finnes og noe av det jeg savner aller mest.
Avatar

Re: Være med å starte band?

juni 4 2021 - 13:23
Hei! Jeg er bare 16, men spiller gitar, piano og kan tvinge meg selv til å synge under press. Hvis du syns at 16 år er passende, kan vi gjerne spille. Jeg er enebarn, voksen for alderen, og har hørt litt av hvert.
Til forsiden