Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Uvirkelighetsfølelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Uvirkelighetsfølelse

sep 22 2019 - 12:09
Hei jeg sliter med sterk angst og uvirkelighetsfølelse. Har hatt det i snart 2mnd nå. Det har bare blitt verre og verre. Er det noen av dere der ute som har blitt kvitt det? Vil bare ha positive innlegg! Har dere noen tips? Hvor lenge gikk dere evt med det før det forsvant? Har dere noen tips ril phsykolog?
Avatar

:)

sep 29 2019 - 00:34
Har slitt veldig mye med angst og uvirkelighetsfølelse selv, men er helt frisk fra angsten nå. Det har vært i forbindelse med traumer da, så det har ikke kommet ut av det blå. Måtte bare forandre tankegangen min, og det var hardt altså. Trodde at de få jeg var glad i kom til å dø hvert eneste minutt og var helt paranoid, og da gjorde jeg en del teknikker som å legge meg ned i et helt stille rom med bind for øynene og bare fokusere på meg selv og min eksistens. Det hjalp veldig. En annen ting jeg gjorde var å finne på masse aktiviteter og være produktiv. Trening og pusteteknikker har også hjulpet meg. Det tok noen uker før jeg klarte å overbevise hjernen min at det var trygt rundt med siden jeg har opplevd vold osv nesten hele livet. Har slitt med ptsd og hadde vrangforestillinger, men når jeg har gått til behandling så har det også hjulpet. Prøv å fokusere på ting du elsker og at du lever her og nå.
Til forsiden