Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Utenom hverdagen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Utenom hverdagen

nov 6 2014 - 00:52
Jeg er en mann på 27 som vil møte noen utenfor det hverdagslige, bare for å snakke, eller drikke kaffe og stirre i veggen; jeg er ikke så nøye på det. Alder og kjønn er heller ikke viktig, men du bør ha sansen for kaffe, hvis ikke går alt skeis.

:)

PS: Jeg bor i Drammen, men kan komme meg fra A til B.
Avatar

Hehe....

nov 6 2014 - 03:31
Skulle ha bodd i Drammen .......du høres ut som en kul fyr med glimt i øyet....
Avatar

Re: Utenom hverdagen

nov 11 2014 - 21:24
hei . har sendt deg PM
Bor i drammen selv
Avatar

Re: Utenom hverdagen

nov 21 2014 - 17:22
Hei Kvartveis og takk for din henvendelse!

Jeg vil anbefale deg å ikke henge deg på andres påstander og ta parti når du ikke har undersøkt og satt deg inn i alle sider av saken. Å fordømme mennesker via andres usikre påstander er en dårlig egenskap.

"Kanskje du har noen som drømmer om å være deg?" - hva vet du om meg egentlig, til å kunne påstå dette på en offentlig side?

Har du hørt om mobbing på sosiale medier? Kanskje du kan lese litt om det og hva det pleier å føre til, slik at du ikke mobber andre "ubevisst", noe som kanskje fører til at du rett og slett ødelegger menneskers liv..


Ønsker deg en riktig god helg!
Til forsiden