Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ung mor ønsker å bli kjent med nye mennesker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ung mor ønsker å bli kjent med nye mennesker

aug 25 2015 - 13:45
Jeg er ei jente på 22 år som har en sønn på 5. Vi bor for tiden i Nord Trøndelag og har et utrolig lite nettverk. Jeg kjenner absolutt ingen andre som har barn, så det hadde vært utrolig morro å bli kjent med noen som også er forelder, men det er absolutt ikke noe krav.

Savner skikkelige venner som faktisk er interessert i å møtes og ikke bare kommuniserer over nett og sms - slike har jeg egentlig nok av.

Hvem du er, hva du interesserer deg for - om vi har mye eller lite til felles spiller egentlig ikke så stor rolle, da jeg tror vennskap kan dannes uansett. Er det ikke det som er spennende med mennesker - hvor like, men samtidig forskjellige vi er?

Vet ikke hvor stor sjanse det er for å faktisk komme i kontakt med folk på denne måten, men tenker at det sikkert ikke skader å forsøke.
Avatar

Re: Ung mor ønsker å bli kjent med nye mennesker

aug 26 2015 - 12:41
Hei.
Jeg er en mann, 33 år, og bor i Trondheim, så jeg er nok veldig forskjellig fra deg. Men jeg er også forelder (har en datter).
Har presentert meg selv litt her:
http://sidetmedord.no/Forum/Finn-venner/venner-Trondheim4

Jeg ønsker gjerne å bli kjent med flere mennesker, så om du ønsker ta gjerne kontakt :)
Avatar

Re: Ung mor ønsker å bli kjent med nye mennesker

sep 1 2015 - 21:54
Bor litt langt unna, men jeg ønsker meg også venner. Bor litt sør for røros, har ei datter på 2 år. Send meg en melding om du har lyst til å prates.
Til forsiden