Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ufør og ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjenner meg igjen i dette

april 26 2021 - 23:02
Mann 37 fra Troms og kjenner meg igjen (som 100% ufør) i mye av det som har blitt nevnt. Vil gjerne bli kjent med likesinnede.
Avatar

Hei :-)

mai 18 2021 - 00:58
Jeg er også ufør. Ble det etter en arbeidsulykke i 2002. Er 44 år og bor i Viken. Føler meg ofte ensom da jeg er så mye hjemme. Har ikke så mange nære venner. Legg meg gjerne til som venn :-)
Avatar

Hei :)

sep 13 2022 - 15:43
Som mange over her så kjenner jeg meg også igjen. Ikke lett å være ufør å få få nye bekjentskap i voksen alder. Er 32 år å har flytt vekk fra der jeg er vokst opp, å jeg har ingen naturlig omgangskrets hvor jeg kan bli kjent med folk. Som om det ikke er kjedelig nok å være ufør, så blir man "ensom" i tillegg.
Er det noen i Hamar/Stange omegn som vil bli kjent så legg meg gjerne til som venn :)
Avatar

Ensom - ufør - Tromskvinne

okt 2 2022 - 20:29
Jeg er egentlig utdannet lærer, men er nå ufør og svært ensom. Sliter nå med indre uro som følge av det hele. Søker venner som kan forstå. Digitale venner å skrive med. Gjerne også turvenn og venner i det virkelige liv.

Ta gjerne kontakt. Kanskje blir vi venner:)
Til forsiden