Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tur i marka

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tur i marka

mai 27 2020 - 02:35
Hei alle sammen! Jeg har ikke vært aktiv her på lenge, men er tilbake nå :)!

Er det noen her som kunne tenke seg å gå litt turer i marka en gang i blant?
Vi kan enten gå dagsturer eller med overnatting i telt eller hengekøye.

En vanlig tur for meg i Oslo-marka dreier seg som regel om kortere turer med en eller to overnattinger, som fra Sognsvann til Store Åklungen og tilbake igjen, Skar i Maridalen til Fagervann og tilbake igjen, eller tilsvarende. Kan jo ta lengre turer inn i marka når vi er blitt litt bedre kjent og fått litt mer rutine i turene våres. Og du trenger ikke ha noe erfaring fra før, så lenge du har viljen til å bli med :) Jeg har en del ekstra utstyr, så om du mangler noe så kan det godt hende vi finner en løsning.

Jeg er en omgjengelig fyr i normal jobb og med et aktivt liv. Er en åpen sjel med god toleranse for andre folk, men orker ikke unødvendig mas og klaging over ting i livet. Jeg er bare ute etter en jeg kan gå litt turer med en gang i blant. Trenger ikke utvikle seg til noe mer, men et mer vennskap på sikt kan være aktuelt.

Jeg er vegetarianer, men har ingen problemer med hva du enn måtte ha lyst til å ha med deg av mat. Og jeg er ikke typen til å prøve å omvende noen... Så lenge du respekterer mitt mat valg respekterer jeg ditt.

Jeg er erfaren turgåer og liker turer i marka så vel som fjellturer. Men tenker i utgangspunktet at vi kan forholde oss mest til turer i Oslo-marka. Er ikke noe poeng å love lange turer før vi vet om vi kan tåle hverandre på tur :). Og ja, jeg har ingen preferanser til om du skal være dame eller mann. For meg dreier dette seg kun om selskap på skogsturer og ikke dating.


Mvh Jonathan.

(PS: Jeg skal prøve å følge med på meldinger nå de neste dagene, men om jeg ikke svarer med en gang, gjør jeg det når jeg logger inn og får sett meldingene.)
Til forsiden