Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tur i Drammen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tur i Drammen

mai 14 2018 - 18:35
Jeg ønsker meg venner please. jeg vil snakke med noen å få venner å prøver meg mye fram. noen som vil bli med meg å gå tur ute jeg er en snill jente på 24 fra Lier
Avatar

ikke i drammen men..

mai 14 2018 - 19:30
nå bor nå ikke jeg i drammen, men er bare en tog tur unna. så om du vil bli bedre kjent og muligens gå en tur får vi meldes. :)
Avatar

Hei

mai 14 2018 - 19:36
Ja mer enn gjerne
Avatar

Re: Tur i Drammen

mai 17 2018 - 20:02
Hei Carrrodl.

Du er sikkert en snill jente, men du må øve deg mer på rettskriving.
Annonsen din høres bare rar ut.
Sorry! måtte bare lufte litt frustrasjon!.

Lykke til! :)
Avatar

Re: Tur i Drammen

mai 17 2018 - 20:09
Caroline33 : å klage på andre sin rettskriving kan du la være å blande deg opp i....... !!


Carrodl : jeg bor i drammen, bare å sende en melding hvis du har lyst :)
Avatar

Re: Tur i Drammen

mai 17 2018 - 22:38
Annabell30:
Jeg skjønner hva du mener, men noen ganger er det viktig med konstruktiv kritikk.

Som et eksempel:
Ulempen med å utrykke seg på en utydelig og rar måte kan medføre at man får rare folk som tar kontakt og kanskje benytter seg av naive mennesker.

Det er mitt synspunkt:)

Håper dere finner tonen og forstår hverandre :)

Avatar

Re: Tur i Drammen

mai 17 2018 - 22:45
Noen kan også ha problemer med å formulere seg av ulike grunner så syns du kan holde disse negative meningene for deg selv Caroline33

Avatar

Re: Tur i Drammen

mai 17 2018 - 22:55
Annabell30:

Som jeg sa, håper dere finner tonen :)
Avatar

Caroline33

mai 17 2018 - 23:04
Du har rett. Folk bør formulere seg på riktig måte. For deres og andres sikkerhet.
Avatar

Re: Tur i Drammen

mai 17 2018 - 23:21
Fredrik95:

Endelig noen som skjønner hva jeg mener! Takk:)

Altså: det jeg sa hørtes kanskje negativt ut, men det var ikke ment sånn. Jeg skjønner at mange kan ha problemer med å formulere seg, men som Fredrik95 også nevner her så er det lurt av sikkerhetsmessige grunner. Både for en selv og for andre.

Det finnes heldigvis hjelp å få hvis man har problemer med å skrive og lese. Det er mange hyggelige og profesjonelle mennesker der ute som kan strekke en hånd å hjelpe andre som trenger hjelp med forskjellige ting i hverdagen. En verge fra kommunen eller andre fagfolk.

Takk:)
Avatar

Re: Tur i Drammen

mai 18 2018 - 06:59
Må bare si at jeg også støtter caroline33 her. Greit nok, noen har dysleksi eller andre problemer med rettskriving, men det er mange som rett og slett har blitt vant til en slurvete/lat måte å skrive på (det har blitt en slags trend i kommentarfeltene overalt på nettet), og som egentlig er i stand til å skrive på en helt forståelig måte hvis de vil. Så caroline33 har all grunn til å si fra slik som hun gjorde her - for slik slurvete/lat skrivemåte kan ofte være frustrerende for leseren.

Vil man noen ganger komme til å kritisere feil person som faktisk har dysleksi eller lignende på ordentlig? Ja, dessverre - men det er en del av risikoen i livet. Man MÅ være villig til å KUNNE støte andre. Ellers blir livet umulig å leve som et individ.
Det er bedre om de med dysleksi erkjenner hvordan mennesker faktisk fungerer, og hva mennesker dermed generelt forventer av andre menneskers kommunikasjon - og at de med dysleksi dermed lærer seg å ikke ta seg nær hvis andre mennesker kritiserer skrivemåten deres.

Det er på samme måte som en døv person må lære seg at de fleste mennesker foretrekker å omgås hørende mennesker i sitt private liv (i profesjonell sammenheng kan det være annerledes). Det handler om å akseptere realiteten i livet: Verden er urettferdig; mennesker er grunnleggende selektive vesener. Deal with it.
Avatar

Re: Tur i Drammen

mai 18 2018 - 16:04
Gummybear:
Takk for støtten og innlegget ditt :)
Jeg er glad du også skjønte poenget mitt.

Takk for meg:)

Til forsiden