Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trondheim

jan 26 2020 - 02:04
Hei, jeg er en 30 år gammel mann som ønsker å utvide min sosiale krets noe. Jeg studerer for å bli barnehagelærer og på fritiden driver jeg med musikk da jeg tar sangtimer hos sangpedagog og spiller på gitar.
Er generelt en snill og personlig type som liker å snakke om alt fra livet til hva som engasjerer meg der og da. Kan også være spontan noen ganger men ellers rolig og lun.
Jeg har venner her i byen men pga hvor de er i livet og ting som skjer i deres liv så går det ganske lang tid mellom at jeg møter de. Så derfor søker jeg nå etter noen å bli kjent med og kanskje bli venner med.

Liker folk som er åpne og med gode verdier og holdninger. Hvilket kjønn du identifiserer deg som er ikke så viktig for meg, men jeg liker grupper med forskjellige type folk da jeg synes det er mere spennende enn "jazze med gutta" stemning! Din alder er heller ikke så viktig.
Avatar

Re: Trondheim

jan 28 2020 - 15:56
Hei, jeg er en mann på 25 som flyttet til Trondheim med samboer (nå kone) for halvannet år siden. Har veldig lite nettverk her utenom familie, så hadde vært hyggelig å få utvidet omgangskretsen. Jeg legger deg til som venn jeg, så satser jeg på at du tar kontakt om du ser denne meldinga :)
Avatar

Re: Trondheim

mars 10 2020 - 19:58
Er en 28 år gammel mann som også bor i Trondheim. Jeg har et helt ok nettverk rundt meg, men jeg synes det er artig med flere. Jeg spiller litt gitar på fritid og jobber fulltid. Jeg er er åpen for alt og alle og er ikke redd for å gjøre forskjellige ting heller. Jeg blir gjerne med på et slag kort eller brettspill på workwork om du er åpen for tanken.
Til forsiden