Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trondheim

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trondheim

des 14 2018 - 17:42
Hei. Jeg er en 24 år gammel jente som bor i Trondheim. Ønsker veldig gjerne å utvide mitt vennenettverk. Flere av mine venninner har flyttet for å studere, noen har fått seg kjæreste og andre har fått seg nye venninner gjennom studiene som de prioriterer. Føler meg derfor litt ensom i blant.

Jeg er veldig glad i serier/filmer, liker å lage mat, liker å gå turer. Jeg er også glad i mote og shopping. Tar meg gjerne et vors og en bytur i blant :)

Ønsker primært kontakt med personer mellom 20 og 30 år.

Send meg gjerne en melding!
Avatar

Hei

mars 21 2019 - 18:11
Hei!
Du jeg prøver å få til en liten sosial gruppe for oss i trondheim som ønsker å få litt flere venner og det hadde vært kjempe fint om du kunne tenke deg å være med på det. Er ikke meningen å ha en sånn promo av den gruppa her, men tenkte at det hjelper litt å starte som en gruppe. Hvis du er interessert så gjerne send meg en melding her (legg meg til som venn samtidig, ellers så ser jeg ikke meldingen din) eller så kan du sende meg en epost på tssf.tro@gmail.com

Kan si litt om meg selv egentlig også, jeg er en jente på 22 år som studerer her i trondheim men er egentlig fra Oslo. Jeg har slitt mye med ensomhet selv, og har på en måte fått dette ensomhet blant folk som en hjertesak, og derfor har lyst å skape en gruppe for oss som trenger en vennegruppe her i Trondheim
Avatar

Hei

mai 2 2019 - 08:47
Jeg er også en ensom jente i Trondheim som ønsker venner. Gjerne legg meg til å gruppa:)
Jente 24
Til forsiden