Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trondheim, noen som vil bli kjent?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trondheim, noen som vil bli kjent?

juni 5 2018 - 21:42
Flytter til Trondheim 1.juli, og kjenner nesten ingen der fra før av, så er på vennejakt. Er snart 24 år, holder for øyeblikket til i Nord-Trøndelag, men er innom Trondheim titt og stadig. Er frisk, men har en fortid med psykisk sykdom (OCD). Ellers er jeg en ganske alminnelig type, rent interessemessig. Fotball, musikk, Netflix'n'NoChill, you name it. Hvis det høres interessant ut kan du sende meg en melding, så kan vi kanskje bli bedre kjent.
Avatar

Hei

juni 9 2018 - 14:55
Hei, er (snart) 22 år og bor i Trondheim. Har bodd her i 3 år men har en veldig begrenset vennekrets. Er på god vei til å bli frisk fra borderline. Studerer til å bli lektor. Er veldig glad i å spille spill (type kortspill og brettspill, samt noen dataspill), musikk, netflix og ser på det meste av sport (utenom fortball). Så om du er interessert i å få ei veninne som ikke liker fotball så er det bare å ta kontakt :)
Til forsiden