Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

(Trondheim) Data/kort/Brettpill. Søker etter nye, og erfarne spiller! :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

(Trondheim) Data/kort/Brettpill. Søker etter nye, og erfarne spiller! :)

des 30 2016 - 14:11
Heisann! Er en fyr på 24 år som bor i trondheim så er interessert i å starte noe sosialt i alt mulig av spill. Selv spiller jeg en del dataspill for å sløse bort tid, men nå i det siste har jeg hatt an veldig lyst til å komme tilbake til brettspill, og kort.

Jeg er interessert i både D&D og Pathfinder, samt Secrethitler, og Words against humanity som spill jeg kunne virklig ha ønsket meg noen a spille med i Trondheims området. (Bor du for langt unna men har fortsatt lyst til å spille over nett kan du finne meg på skype, or Steam. Har Tabletop Simulator og rundt 200 andre spill på steam ^^ Steam ; Labbejr eller Mindwyrm. For skype navn send meg en privat meldig her)

Ny men interessert i disse spillene?

http://dnd.wizards.com/dungeons-and-dragons/what-is-dd

https://en.wikipedia.org/wiki/Pathfinder_Roleplaying_Game

http://secrethitler.com/

https://www.cardsagainsthumanity.com/

Nå kan jeg ikke si at jeg har noen av disse spillene. Men jeg har egen leilighet som det er mulighet for å bruke til spilling. Er det nok folk som har lyst til å prøve dette her kommer jeg mest sannsynlig til å kjøpe inn nødvendig spill, ettersom at jeg ønsker meg de uansett!

For spill some Pathfinder og D&D trenger vi en mer erfaren spiller som kan lede å vise oss igjennom spillet. Jeg håper å treffe på noen som har lyst til å gjøre det for meg, og oss blir vi mange nok til å spille! Jeg bryr meg ikke om alder, og kjønn. Så lenge du har lidenskapen til å ville spille. Alle er velkommen!

Personlig så har jeg få venner i Trondheim, mange av mine nære venner har flyttet bort. Så om du bare vil snakke, spille på steam eller noe sånt. Så er det bare å ta kontakt

Ps: om noe vet om andre nettsider for å samle folk som denne, så informer meg om det. Så jeg kan spre mitt ønske litt lengre :)
Til forsiden