Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trondheim :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trondheim :)

juli 21 2013 - 17:00
Noen som sliter med sosial angst men som ønsker å møte noen i samme situasjon. Vi kan dra på kino eller noe sånt.

Jeg er vel ganske normal tross alt, men er mye alene pga angst og synes det er vanskelig å møte nye folk. Men dette får bli utfordringen :).

Jeg er dame, 35 år.

Jeg har kjærest så kommer ikke til å treffe en mann alene som dere sikkert skjønner ;) Men hyggelig hvis flere blir med. Alder spiller ingen rolle.
Avatar

Hei

juli 28 2013 - 15:57
Hei! Jeg bor også i Trondheim og sliter med sosial angst. Har jobb og samboer, men er mye alene og skulle gjerne møtt flere jeg kunne finne på ting med og prate med. Jeg er 24 år og dame. Litt yngre enn deg, men det har ingenting å si fra min side. Ta kontakt om du vil prate mer!:)
Avatar

Hei

aug 21 2013 - 09:34
Jeg bor like utenfor Trondheim, og vil også treffe andre med sosial angst :) Kvinne, 32 år
Avatar

Hei :-)

aug 21 2013 - 21:53
Har sendt dere en venneforespørsel nå. Artig hvis vi kunne finne på noe :) Jeg trenger også veldig øvelse for å mestre angst, vi kan jo hjelpe hverandre.
Avatar

Jente fra Trondheim

sep 22 2013 - 14:59
Hei! Jeg er 25 år gammel jente. Bor og studerer i Trondheim. Jeg merker at jeg føler meg ukomfotabel blant nytt folk og store folkemengder. Jeg vil så gjerne være sosial, men sliter litt med dette. Hadde vært fint å treffes og snakke om dette og alt mulig annet og :) Håper å høre fra dere :)
Til forsiden