Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tromsø?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tromsø?

feb 26 2017 - 10:37
Noen fra Tromsø her? =)

Selv er jeg ei 27 år gammel jente fra Tromsø. Er ei 'gamer' jente som er fryktelig glad i alt mulig av spill.. Moba, fps.. For tiden går det i masse Overwatch. Hadde vært morro å møtt noen andre fra samme by med samme interesse.

Avatar

Jeg bor par timer unna (J20)

mars 9 2017 - 10:55
Hei, jeg matcher ikke helt det du leter etter men må bare si at du er den eneste jeg har funnet til nå som i det hele tatt er fra Troms, som er litt kjipt. Ser at du heller ikke har fått no respons enda så virker som det er få fra nord på denne siden.
Avatar

Bor i Tromsø

mars 9 2017 - 14:34
Jeg er en 20 år gammel gutt i Tromsø. Spiller for det meste kun på PS4. Send meg en melding, så kan vi prate litt mer? :)
Avatar

Bor i Troms

mars 15 2017 - 22:51
Hei,
Jeg er ei 25 år gammel jente som bor i Troms og liker å sette meg ned med PS4 når jeg kommer hjem fra jobb (Dishonored, Far Cry, Skyrim) - ellers litt "nerd", leser en god del og er vel egentlig ganske...alene? Ta gjerne kontakt hvis du vil :)
Avatar

Re: Tromsø?

mars 20 2017 - 06:24
Hei hei er mann på 26, snart 27 her. Kjenner meg veldig igjen i det og se etter poster fra Tromsø! Er nok gamer typen selv, liker best dota men spilt en del overwatch og. Ellers går det mye i lesing og ja, dra på hytta :p

Ta gjerne kontakt om du vil snakke litt.
Avatar

Re: Tromsø?

aug 9 2017 - 18:07
Litt vel sein til festen her, men prøver meg allikevel :)
Hei hei!
Jeg er en 29 år gammel kvinnelig søring som har endt opp her oppe blant fjell og fjord (sund). Jeg er ikke en utpreget gamer, går mest i lotro hvis jeg skal være pinlig ærlig, men har nok av gamervenner så jeg kommer som oftest overens med "your kind". Er ellers glad i brettspill og rollespill (horror, ikke fantasy, selv om fantasy sikkert er bra det og, har ikke prøvd).
Hvis det fortsatt er liv i denne tråden; kom gjerne med en PM :)
Avatar

Enda en tromsøværing :)

sep 19 2017 - 01:43
Ikke bare søringa hær :)
Til forsiden