Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Treningspartner mm i Østfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Treningspartner mm i Østfold

april 21 2019 - 14:12
Hei alle sammen!

Jeg ser etter en venn eller flere jeg forhåpentligvis deler noen felles interesser med i Østfold. Nærmere bestemt Halden, men jeg kan fint kjøre til noen av de nærliggende byene.

Jeg er en mann på 41 år, har barn på deltid og er i full jobb.
Trening er en ting det kunne vært kjekt å ha noen å gjøre med. Løper for det meste i marka, men har også planer om å trene litt styrke.
Er ellers glad i brettspill, å kunne ta en øl en gang i blant eller bare henge og ta en kaffe i solveggen. For å gi et par eksempler.

Jeg vil nok være litt selektiv med hvem jeg møter. Har aldri gjort noe som dette før og kjenner terskelen er temmelig høy, men å starte med å skrive noen ord har aldri skadet noen.

Høres det interessant ut? Skriv noen ord og husk å legge meg til som venn først. Ellers får jeg ikke meldingene dine!
Avatar

Bump

mai 26 2019 - 23:36
Ingen her inne som er interessert?
Avatar

Hallo

aug 30 2019 - 18:09
Jeg er en dame fra Askim . 36 år. Mine ineresser er håndarbeid, fisking, tur I skog og mark og mye mer. Har selv ingen barn. Ta kontakt hvis du ønsker
Til forsiden