Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Treningspartner i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Treningspartner i Bergen

feb 28 2019 - 16:59
Heisann, er en alenepappa som har pstd/depresjon, det som holder meg gående er minstemann og fysisk trening. Trener på Fitness 1 i fylllingsdalen, og skulle så gjerne hatt en treningspartner. Mann eller kvinne betyr lite. Jeg trener primært kondisjon og generell styrke for hele kroppen (er langt fra noen muskel bunt, så er ikke en gorilla som kun henger ved manualene og ser meg i speilet.

Jeg kan så vel delta på gruppe timer, men må innrømme at jeg er litt feig og ikke helt "tørr" å begi meg inn på det alene.

Har bakgrunn fra Forsvaret og er 43 år gammel og skulle altså gjerne hatt en partner slik at treningen ble mer motiverende og gi en økt treningsglede.
Avatar

Hei!

mai 3 2019 - 19:54
Jeg bor i Fyllingsdalen og er gjerne med på tur. Har lyst til å melde meg inn i 1 fitness, men det blir ikke helt med det første.
Hilsen Siv
Til forsiden