Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger venner

juli 30 2021 - 19:59
Hei. Jeg er en kvinne på 29 år bosatt i indre østfold, jobber i ski. Jeg savner å ha venner rundt meg. Føler meg ofte alene. Veldig åpen, og blir ofte fortalt at jeg har god selvinnsikt. Jeg søker etter noen som vil fylle fridager med noe hyggelig. Blir ofte litt nedfor når jeg bare ser serier og lar ensomheten lure seg inn. Men også en god samtalepartner som kanskje forstår meg litt bedre enn andre. Jeg har en diagnose som gir mye samme som PTSD, angst og delvis/tidvis depresjon. Send meg en melding ved interesse. Ikke nødvendig å møtes. Vi er jo tross alt midt i en pandemi. Men kanskje etterhvert om kjemien stemmer og vi føler vi kan gi hverandre noe i livet. Venter i spenning????
Avatar

Ønsker venner

aug 1 2021 - 16:38
Hei! Vi ønsker å utvide vennekretsen vår og bli kjent med nye mennesker. Vi er veldig allsidige med hva vi liker så om du har lyst til å bli med på f.eks. Kano tur, gå tur eller annet er det bare å si ifra. Filmkvelder og cafe turer er også veldig koselig så det er opp til deg.
Mvh. Stine og Marte
Avatar

Hei

aug 6 2021 - 14:01
Har sendt deg en melding
Til forsiden