Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger venner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger venner i Oslo

nov 3 2014 - 20:00
Akkurat flyttet hit. Er arbeidsledig pga mange ting, men først og fremst sliter jeg med en langvarig depresjon.. Jeg er ikke flink til å komme meg ut å møte venner/venninner, og kanskje jeg må øve meg? kjenner ikke så mange her enda. Jeg har samboer, så er kun vennskap jeg er ute etter.
Avatar

Re: Trenger venner i Oslo

nov 3 2014 - 20:11
Jeg er ute etter flere jentevenner. Jeg har vært psykisk syk i mange år å har i det siste begynt å utvikle nettverket mitt igjen. Men jeg har fått mest kontakt med andre menn, noe som er veldig hyggelig men jeg savner å ha flere jente venner. Jeg er 34 år. Jeg ønsker ingen noe vondt å opplever at jeg er en trivelig fyr på mange måter. Jeg har slitt mye med angst og psykoser tidligere, men jeg vil si den sosiale angsten har vært verst. Jeg har lagd en facebook gruppe som heter Venne Treff i Oslo, en gruppe med mest menn men også noen damer. Det har vært mest aktivitet fra guttas side, men jeg håper at damene blir med etter hvert også på de treffene vi har innimellom. Kan det kanskje være noe for deg? Jeg bor på Majorstuen.
Avatar

Re: Trenger venner i Oslo

nov 4 2014 - 07:35
Har dere hørt om Fontenehuset? Jeg har hørt mye bra om det. Tror de har flere steder i Oslo. Er bare åpent på dagtid (det er litt dumt), og vet ikke åssen det er med helgene (litt ymse tror jeg)
Er visst et godt sted å være for folk som sliter med ditt og datt:-)

Fins forresten over hele landet:-)
Avatar

Re: Trenger venner i Oslo

nov 4 2014 - 11:56
Jeg har hørt om og prøvd Fontenehuset. Det er sikkert et fint sted for mange, men ikke helt stedet for meg.
Til forsiden