Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger noen å snakke med.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger noen å snakke med.

april 2 2013 - 22:16
Eg vet ikke helt hva eg skal si, men eg er nok veldig deprimert og har kjærlighetsorg ++ andre ting. Eg føler meg altforr ensom å føler d er meg mot verden. Eg er en jente på 17 år og sliter med enkelte ting og.. vil bare snakke med noen.
Avatar

smile=)

april 3 2013 - 00:03
Du er ikke alene, mange i Norge har vært på utroskap, kjærlighetssorg, miste følelse..alle trenger tid å reflektere seg. Jeg er 23 år gutt, og ALDRI har vært på et forhold. kanskje noen skal le at jeg er uerfarne eller noe sånn. Jeg prøver bare å bli moden nok, så jeg vil ikke såre den jenta jeg skulle truffet i fremtida.
Men du kan finne kjærlighet ikke bare på partneren eller typen..du kan finne kjærlighet fra familien og venner. Du er fortsatt ung og helt klar at du har finne den rette, og da blir du forelsket igjen skal du glemme eksen din.Da trengr du litt tid..husk at sol alltid kom etter regn. lykke til=)
Til forsiden