Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger ingen venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger ingen venner

jan 22 2022 - 18:35
Hvorfor i all verdens navn og rike skal jeg finne meg en venn? Er det noe jeg ikke trenger så er det nok en venn som snur meg ryggen til. Nei takk som byr. Da lever jeg heller alene slik jeg alltid har gjort. Det jeg trenger er en kjæreste. Ei jente som er like skadeskutt og lei alt og alle som meg. Jeg vil ha ei som har gitt opp alt unntatt håpet. EI som fremdeles håper selv om det er for sent. Ei som sliter. Ei som aldri ble som de andre. Som de jeg hater mer enn alt på denn jord. A4 mennesker, rikinger og svin som går over lik for å få det som de vil. Jeg vil ha ei å dele mørket med. Ei som kjenner ensomheten og angsten og som aller aller helst bare vil være hjemme. Jeg er ikke flyttbar. Jeg er gammel og lei, men ikke sur hivs jeg er så heldig at jeg finner deg. Alderen min er 55+ og jeg har mitt eget hus. Eller ei koie i skogen som det heter. Jeg er 178 cm lav og prøver for alt det det er verdt å holde meg rusfri. Skjønt det er egentlig ikke noe poeng lenger. Det andre livet er ikke verdt en dritt hvis man skal tilbake ditt alene. Jeg bør nord øst på østlandet. Ikke så langt unna flyplassen som flyr pandemi smitte inn og ut av landet hver eneste dag. Jeg er sikkert gærn og en ei sår jente bør passe seg for... Det står i alle fall skrevet rundt om kring i disse forumene at det er mange mannlige psykopater her inne på jakt... jeg vet ikke hvilke de er eller hvilke de er som sier at de er her men vil bare ha en jente som skjønner hvordan det er når hele livet har gått til helvete. Jeg har prøvd å prøvd å prøvd å prøvd. Helt siden jeg var barn. Nå er jeg gammel. Ser ikke noen grunn til å bli eldre. Får ikke hjelp og vil ikke ha hjelp. Jeg er sterk nok til å stå oppreist. Sterk nok til å ta vare på det lille jeg har og sterk nok for deg. Jeg har aldri blitt elsket så hvis du vil ha et 100% ubrukt hjerte så kan du slå til nå.
Avatar

Bare trist

feb 1 2022 - 15:00
Uff of uff :/
Avatar

Du vil ha dame, men du har jo glemt det viktigste

feb 1 2022 - 15:48
Du har jo glemt det viktigste i kontaktannonsen din;

1.) Er du kjekk?

2.) Er du god i senga?

Hilsen singel kvinne
Avatar

Errorcode

feb 1 2022 - 19:13
Vel, du er nå ærlig - men mulig du tar i litt mye der hvor det stritter imot. Litt rundere i de mørke hjørnene kan være smart.

Sandwich: er du kvinne så er jeg Mor Theresa. Og hvis det er glemt noe så må det skrives tips i 1ste person med personlig pronomen, ikke spørsmålstegn.
Mvh
Mor Theresa
Avatar

Re: Trenger ingen venner

feb 4 2022 - 17:29
Sendt pm
Til forsiden