Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger en venninne!.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger en venninne!.

nov 25 2012 - 14:50
Hei, Jeg er en jente på 34år som er alenemor.
Jeg har nettopp fått diagnosen; Aspergers Syndrom men har heldigvis en
Lett form for Aspergers.
Jeg har i flere år følt meg ensom pga jeg har vanskelig for å komme i kontakt og lage nye venner. Jeg sliter i tillegg med sosial-angst...og det gjør alt mye vanskeligere, men jeg har et håp om å bli kjent med en grei venninne som har lyst til å bli kjent med meg og prate om alt mellom himmel og jord.
Jeg trenger sårt en venninne..er lei av å alltid gå alene og ikke ha noen andre enn familien min, som jeg kan prate med.
Hvis noen kjenner seg igjen, så bare ta kontakt!.
Jeg bor litt utenfor Oslo..i Bærum. Så fint om noen fra området har lyst til å ta kontakt.
Hilsen, "Caroline33".
Avatar

Hei

des 15 2012 - 12:46
Mange kule folk som har asberger (Jeg er ikke så langt i fra selv)
Daryl Hanna og keanu reves :)

Vi kan godt chatte her inne
Avatar

hei du. :)

jan 3 2013 - 12:50
Hei. Jeg ønsker gjerne å bli din venn. Jeg har ikke asbergers men nevøn min har det så jeg vet litt om diagnosen. :) har en bipolar 2 lidelse og litt sosial angst. Så jeg vet åsenn det er å få en diagnose i voksen alder. :) jeg har ikke så lett for å bli kjent med folk i virkligheten. Så jeg håper du vil bli kjent. Jeg er fra østfold. Legger deg til jeg så håper jeg du svarer meg. Hilsen rødreven. :)
Avatar

Hei

jan 4 2013 - 22:38
Trickyheadmix: Takk for svar!. Beklager sent svar men jeg har vært syk og har nesten ikke tilgang til pc for tiden...men det var oppmuntrende å høre om kjendiser som har Aspergers da..hehe..
Ha en god helg!.
Avatar

Hei

jan 4 2013 - 22:45
Rødreven: Takk til deg også!. Kjempe hyggelig å få respons. Håper du har det bra i skrivende stund. Ønsker deg en God Helg!.
Avatar

Hei!

jan 11 2013 - 16:42
Jeg er 39 år kvinne fra Oslo. Søker nye venner med felles interesse. Jeg liker å gå turer, trene, håndarbeid, se film, lage mat, gå på utstilling, cafe, restaurant, reise m.m. Bare ta kontakt eller legg meg til som venn.
Avatar

Hei

april 14 2013 - 15:57
Jeg sliter også med bla. sosial angst og depresjon og jeg synes det er vanskelig å komme i kontakt med andre. Jeg har asperger og sliter mye med å være sosial og er derfor mye alene og er ensom. Jeg bor i Drammen og er 32 år. Kjenner meg mye igjen i det du skriver.
Til forsiden