Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger en venn i vestfold, bor selv i sandefjord :-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger en venn i vestfold, bor selv i sandefjord :-)

nov 11 2017 - 20:15
Hei!
Jeg er en jente på 25år bor i sandefjord. Kom akkurat ut av et 3års forhold, og nå føler jeg at jeg egentlig er veldig alene, de vennene jeg har er ofte opptatt siden de fleste har sitt eget travle liv den dag i dag.

Jeg er egentlig bare på utkikk etter en jeg kan prate med om alt, gå på kino sammen, filmkvelder, ut på byen, egentlig hva som helst. (som venner som oftest gjør) Kanskje noen er i samme situasjon som meg, eller bare er ensom og trenger selskap som meg :-)

Jeg trenger å begynne litt på nytt..

Har ikke noe å si om du er jente eller gutt, kan vel legge til at jeg er litt guttejente kanskje :-)

Med vennlig hilsen
Meg... bare Isabelle.
Avatar

Hei

nov 11 2017 - 20:23
Du er ikke alene om å føle deg ensom.Jeg sliter med kjærlighetssorg og føler meg ganske alene selv.Har ingen venner...Skrives og bli kjent om du vil :-) :-) Klemm
Avatar

Hallo

jan 1 2018 - 09:02
Hallo Isabell. Hadde vore intrisangt å vorte kjent. Gutt 24 Kjem fra Hardanger, arbeidar på Austlandet, kor i Norge kan det vera passende og møtast (!). Arbeide innanfor matfag, anlegg og agronomi.

Håper å verdt kjent med deg :)
Avatar

Ny i Tønsberg

jan 3 2018 - 22:54
Hei Isabelle. Jeg er en 27 år gammel jente som flyttet til Tønsberg i 2017 og ønsker å finne et nettverk i området. Jeg er interessert i alt av sport, film og tv. Send en melding om du ønsker :)
Til forsiden