Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger en venn i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger en venn i Oslo

jan 29 2016 - 00:25
Jeg er en gutt på 23 som bor og studerer i Oslo. Jeg sliter med sosial angst, depresjon og ensomhet.

Under oppveksten opplevde jeg mye mobbing, og jeg sliter derfor veldig med å stole på andre. Jeg bruker veldig lang tid på å bygge opp tillit til andre. Jeg har skjermet meg fra verden i lang tid under forestillingen om at jeg er sterkere alene. Da slipper man jo å bli såret igjen. Nå har det vist seg at ensomheten har blitt nesten uutholdelig og jeg trenger noen rundt meg.

Jeg liker brettspill, se på fotball og vinteridrett og gå på turer. Jeg er veldig glad i musikk og liker å se dokumentarer. Det jeg drømmer aller mest om er å være en god venn for andre.

Jeg hadde et lignende innlegg for en stund siden. Jeg lurer på om det er noe galt med meg? Tre ganger har det kommet til det punktet at jeg har gitt navnet mitt til noen så de kan legge meg til på facebook. Hver gang har jeg ikke fått en venneforespørsel. :( Det tar meg tilbake til barneskolen, og følelsen av å bli avvist og utestengt. Det dreper den siste lille resten av selvtillit jeg har... Det har ført til at selvmordstankene jeg har jobbet så hardt med å bli kvitt i høst begynner å komme tilbake.

Jeg søker gutter/jenter i 20/30-årene som jeg kan bli kjent med og finne på ting sammen med eller lese sammen med. Jeg trenger ikke flere nettvenner, de har jeg nok av. Jeg trenger en venn jeg kan treffe og gjøre ting med jevnlig.
Avatar

Men hallo

jan 29 2016 - 01:20
Jeg bor i Oslo og kan gjerne treffe deg :) jeg er en meget aktiv person. Fortiden er jeg sykemeldt og har god tid. Jeg klatrer en god del, så om du liker å prøve ut nye ting så er jeg med. Jeg er 26 år..
Avatar

Re: Trenger en venn i Oslo

jan 29 2016 - 12:22
Hei.

Jeg er 35 år. Men vi kan godt prøve å bli kjent.

Sender deg en privat mld.
Avatar

:)

jan 30 2016 - 07:21
Har sendt deg melding og venneforespørsel Tonjee89 :)
Til forsiden