Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger du noen å snakke med?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger du noen å snakke med?

mars 26 2021 - 21:27
Litt kort og enkelt om meg :

Er 28, med utovertiss, som holder til i Østfold. Ung til sinns, selvom kroppen begynner å bli gammel. Ser etter å bli kjent med nye mennesker. Noen å prate med, dele opplevelser med, spørre om råd og i det hele tatt. Jeg er på ingen måte ute etter noe flørt, forhold eller noe som helst i den duren.

Om du ønsker å slå av en prat om alt og ingenting, er du hjertelig velkommen til å sende meg en melding. Inkluder gjerne snapchat eller noe slikt, så skal jeg legge deg til når jeg ser det. :)

Hvor du holder til i landet, alder, kjønn osv er helt irrelevant for meg.
Avatar

hei:)

mars 27 2021 - 08:37
Er en som trenger å lære å prate med folk, (ikke ute etter flørt eller lignende her heller), er kvinne 34år og setter pris på hvis du vil prate om noe, hva som helst egentlig, noe spesielt som opptar deg for tiden?
Avatar

J27

mai 8 2021 - 01:26
Hei! Har innovertiss med samme behov. Gjerne send meg en melding ????
Avatar

G28

mai 8 2021 - 02:13
Er interessert i å slå av en prat, send mld her inne så kan vi ta det derfra?
Avatar

Jente/dame 39 år

mai 11 2021 - 03:16
Jente på 39 fra Sunnmøre vil gjerne prate :) jeg er heller ikke intr i noen flørt e.l. men vil gjerne ha noen å prate med og dele tanker og meninger med.
Jeg er for tida sykmeldt fra jobb da jeg har møtt veggen/ utbrent. Anbefalles ikke! Synes det kan være vanskelig å få dagene til gå , men prøver å komme meg ut å gå litt turer innimellom selv om det kan være tungt.
Til forsiden