Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trene på boksesekk i Oslo.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trene på boksesekk i Oslo.

juni 13 2016 - 01:43
Hei alle sammen.
Er det noen i Oslo som vil være med å trene på boksesekk?

Jeg søker noen som sliter eller har slitt psykisk og bor i Oslo. Kriteriene er fordi det dreier seg om å trene på Amaldhus (et sted for de som har slitt eller fremdeles sliter med psyken på en eller annen måte).

Amaldhus tar i utgangspunktet bare inn folk som bor i Frogner bydel. Men jeg har fått lov til å prøve å få tak i ca. 3 stk fra dette forum som godt kan bo andre steder i Oslo.

For å kunne bruke Amaldhus og ta del i tilbudet om å trene på boksesekk er det nødvendig å først ha en førstegangssamtale med daglig leder på huset. Dette er veldig viktig fordi Amaldhus skal være et skjermet for oss som bruker stedet hvor vi har oversikt over hvem som bruker tilbudet.

Ta kontakt med meg for videre kontakt informasjon og/eller andre spørsmål dere måtte ha ang tilbudet. Jeg er 36 år, men alder eller kjønn spiller ikke så stor rolle.

Håper vi sees!

P.S:
Det er viktig å få gjennomført samtalen med daglig leder før han tar ferie for sommeren. Slik at vi også får trent igjennom sommerferien. ;)
Til forsiden