Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tønsberg området, ny i byen, på utkikk etter venner(m34)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tønsberg området, ny i byen, på utkikk etter venner(m34)

jan 14 2021 - 05:29
hei! mann på 34 her, nyinnflytter til vakre tønsberg. på utkikk etter venner, nettverk og bare det å bli litt kjent med folk i byen.

litt om meg: jeg er en veldig allsidig personl, som kan snakke med de fleste om det meste. jeg er en utadvendt/inadvendt person, der jeg både kan være veldig pratsom, men samtidig stille når det skulle passe seg.


interresserer meg også for mye forskjellig, data og teknologi, gaming, til trening, reising, sport, historie, film/serier, sjakk, turer, natur, med masse mere

gått mye i trening og sport på meg siste året, og er vel fortsatt en del der, men prøver å bryte litt ut og finne flere ting å fylle tiden med nå etter at jeg har flyttet til tønsberg.

har en del historie med psykisk sykdom, angst problematikk og adhd, men er forsåvidt i ganske god form på den fronten idag, men vet godt hvilke utfordringer det kan påføre. snakker gjerne om det med de som vil.

er åpen for de fleste, men gjerne personer rundt samme alder eller yngre, da jeg ikke har kommet til det punktet der jeg er veldig etablert i livet, med full utdanning, familie, barn, hus osv.
så ser gjerne etter personer som studerer, jobber og sparer seg opp til noe osv, da jeg finner meg i samme situasjon.

bare send meg en melding for å slå av en prat, så tar vi det derifra:)
Til forsiden