Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tønsberg/Sandefjord - 26 år

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tønsberg/Sandefjord - 26 år

jan 9 2022 - 06:09
Hei!
Ønsker fler vennskap i Tønsberg området. Kan vel ikke kalle meg ny innflytter for bodd i distriktet 2,5 år no. Men føles nesten slikt.

Jeg er kjempe glad i spill/gaming, bil, interiør og generelt alt som utfordrer kreativiteten. Kan ikke vente til våren kommer, så jeg kan starte geocatching igjen. Selv om jeg høres ut som en tragisk skrekkfilm fra 80-tallet så fort jeg møter en oppover bakke. Noe sjenert er jeg nok, men sklir fort bort. Ikke no særlig aktiv på sosiale medier men benytter Messenger om noen vil prate. Veldig lite høytidelig person med ordbruk fra dialekter som sjøl ikke jeg forstår. For å ikke snakke om dysleksi. Men det kunne vært værre!

Har også en gammal interesse for fiske, gjerne opp kl 0400 på sommertid. Kanskje noen der ute som greier å hjelpe meg å få'n tebake? :-)

Ved ett snev av flørting eller romantisk stopper jeg å svare. Veldig fornøyd ilag med gubben. Kanskje han au får en venn eller to. Håper noen vil pratas på!

PS: Jeg skjønner veldig lite av chatefunksjonen på denne siden. Får jeg varsel om noen kommenterer?
Avatar

Hei

jan 9 2022 - 08:44
Jeg har bodd I Tønsberg I snart 1 år, er 23 år og finner gjerne på noe en dag
Avatar

Heisann!!

mars 25 2022 - 22:09
Jeg er i samme situasjon, flyttet her under pandemien og sliter veldig med å få venner. Ikke interessert i noe flørt, trives veldig godt med mannen min :)
Bare å ta kontakt
Avatar

Heii!

april 4 2022 - 14:21
Heyy, bor på barkåker, men føler meg ganske alene om dagen, da mine typiske venner nedprioriterer ???? hadde vært kjekt med en venn som kanskje vil bli med på noen gåturer?
Heller ikke interessert i flørt osv.
27 år ????
Til forsiden