Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

To går bra men ikke tre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

To går bra men ikke tre

juni 20 2013 - 18:51
Er jeg den eneste som synest det er greitt å møte ett menneske om gangen?Så mye lettere å holde samtalen gåendes enn att en tredje bryter seg inn.Ikke bare har jeg blitt fratatt venner på den måten å møte flere samtidigt men har også opplevd det som ubehageligt å sitte å bare høre de to andre prate å prate å jeg ikke får kommet til ordet.Det tredje hjulet på vognen er aldri bra ting å har aldri vært det for min del,samme for dere også?
Avatar

Føler med deg!

juni 20 2013 - 21:09
Jeg sliter med det samme som deg.. Det oppleves som ganske tungt å ha det slik! Jeg som deg, fungerer best i en samtale under 4 øyner!
Prøver ofte å føre en samtale med flere, men blir som regel stille under samtalene...

Så du er ikke allene om dette ;-)
Avatar

Samme her!

juni 21 2013 - 21:26
Har det akkurat sånn jeg og. Selv om jeg kjenner de godt, synes jeg det er vanskelig å vite hvor man skal holde øyekontakt og jeg føler meg ukomfortabel.
Og er en av de eller begge ukjente, blir jeg hvertfall ukomforttabel. Kjedelig å ha det sånn, for er så vanskelig å bli kjent med folk.
Avatar

Hei

juni 24 2013 - 12:39
Sånn er det med meg og,tredje hjulet på vogna er kjipt.
Enda fler mennesker i sammen er enda værre.
Til forsiden