Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tjej, 25, söker vänskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tjej, 25, söker vänskap

april 25 2021 - 10:59
Hej. Jag är en tjej på 25 år som bor i Viken och letar efter nya vänner. Jag är en tankefull INFJ med mycket kärlek och omsorg att dela med mig av. Jag har länge känt mig ensam och surrar runt i mitt eget huvud alldeles för mycket. Jag letar efter någon att kunna öppna mig till och någon som vill öppna sig för mig. Jag interessar mig för träning, kost, katter, mat, vin och ljudböcker.

Skicka gärna ett meddelande om du vill prata med mig <3
Avatar

Re: Tjej, 25, söker vänskap

april 25 2021 - 12:18
Hei, jeg føler det samme som deg. Er i slutten av 20 årene og bor i Oslo. Jeg har også mye tanker i hodet og er visst en ISFJ. Men vi lever jo i en ekstrovert verden, så har jobbet en del med meg selv for å tilpasse meg. Ser vi har noen felles interesser. Mat og kosthold er noe jeg bruker veldig mye tid på nå, ofte mens jeg hører på lydbok. Liker også å være aktiv som å trene eller være ute i naturen. Psykologi og filosofi er også noe som interesserer meg.

Sender deg en melding :)
Avatar

Re: Tjej, 25, söker vänskap

april 25 2021 - 14:19
Hilsen er sendt!
Til forsiden