Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tiltak og erfaringer DYSTYMI

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tiltak og erfaringer DYSTYMI

juli 11 2019 - 03:13
Hei, jeg er tom for ideer til hva jeg kan prøve, får å få opp energinivået og livsgleden. Jeg trener flere ganger i uken, jeg er sosial, jeg har et godt kosthold og får nok søvn. Fremdeles opplever jeg (decision) fatigue, som gjør hverdagen vanskelig og overveldende.

Det føles som å være innkapslet og utav stand til å uttrykke både følelser og spesielt sinne. Jeg har prøvd venlafaxin, brintelix, 1 jeg ikke husker navnet på, wellbutrin (som jeg står på nå) i tillegg til å ta tilskudd av B12, D-vitamin og tran. Burde jeg prøve en annen? Det er liksom ingen som løfter meg, bare holder meg unna de verste bunnene.


Skal jeg akseptere fatiguen/trøttheten min eller har dere noen forslag til fremtidige tiltak? Jeg er for tiden uten arbeid, da jeg faller igjennom etter intervju grunnet min manglende livsgnist og engasjement. Planen er å starte omskolering i August.

Jeg mener selv jeg har gjort alt etter boken for å bekjempe depresjon; kosthold, søvn, trening, være sosial, researche, meditasjon osv osv, uten at jeg bryter igjennom og kommer meg opp av sumpen.

Så burde jeg akseptere situasjonen og gjøre det beste utav den lille energien jeg har? Kom gjerne med erfaringer og/eller råd til fremtidige tiltak jeg kan iverksette.

mvh Mann, 28

Hei.
Innlegget er redigert. Linker bør deles i vennetjenesten.

Hilsen
AdministratorTil forsiden