Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Til deg som har kommet over hjertesorg...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Til deg som har kommet over hjertesorg...

aug 11 2015 - 23:10
Vil du hjelpe meg? Jeg sliter ekstremt. Eksen min, slo opp med meg mens hun var på ferie til fordel for at hun skal få seg en gresk kjæreste. Dette knuste hjertet mitt i flere biter.

Jeg klarer ikke å sove, jeg klarer ikke å spise, og jeg klarer såvidt å jobbe. Jeg har det utrolig vondt..Vær så snill, du som har kommet deg over dette, vennligst hjelp meg. Jeg har ingen å snakke med..Hun var den eneste jeg hadde..
Avatar

Hold on;)

aug 12 2015 - 15:50
Et brudd oppleves ofte slik, særlig i umiddelbar ettertid. Du vil med tiden lære deg at showet går videre, og solen står opp igjen på ny:) Sørg over tapet, og sørg for at du tar vare på deg selv...
Avatar

@ mekanikern

aug 12 2015 - 17:38
venninnen min dumpa meg for en annen (fra et annet land) i februar. vet hvordan det føles; det har vært desidert det verste jeg har opplevd; klarte ikke å spise, sove osv...tok litt tid å komme meg over henne; flere måneder faktisk...er fortsatt vanskelig av og til, fordi jeg har kontakt med henne; jeg klarte ikke å ta fulstendig avstand...

som angelusz sier: ta være på deg selv først og fremst. Tid og avstand blir dine beste venner:-)

og prøv å snakke med andre om det, prøv å ikke være for mye alene...du klarer, selv om det er såvidt, å jobbe; det er veldig bra og viktig; jeg klarte ingenting...

kanskje viktigst (og muligens vanskeligst): kutt all kontakt, ihvertfall for noen uker...blokker henne på sosiale mediene; du vil ikke se bilder av henne med en annen.

og spør deg selv: vil du virkelig være sammen med noen som gjør noe som dette til deg? kanskje hun kommer til å angre det hun gjorde, kanskje hun kommer tilbake alene og tilbake til deg; men nå: ta vare på deg selv, vær egoistisk...det kommer sansynnligvis til å bli tungt som bare det, men det blir bedre etterhvert.


Avatar

Om det bare hadde vært så lett

aug 12 2015 - 19:03
Skulle virkelig ønske det var så lett å bare komme seg videre. Jeg har aldri hatt det bra med meg selv, inntil jeg møtte henne. Nå? nå er alt ødelagt for meg. Jeg er på samme stadiet som jeg var før, og er bare helt jævlig. Absolutt alt minner meg om henne. Hverdagen blir bare mer og mer grusom, spesielt på jobb..
Avatar

Re

aug 12 2015 - 19:47
Har kjærlighet sorg sjøl og sliter med det men det går bedre men savner å være den glade meg. Jg gjør det jg må. Men lever litg mer enn jg gjorde før. Men jg ser også at jg fortjener mer enn hvordan jg ble behandlet.det er vondt det tar bare tid før det går bort
Avatar

Re: Til deg som har kommet over hjertesorg...

aug 12 2015 - 20:18
Alle sammen sier at det tar tid, og at det gradvis går bort.. Jeg føler at det bare blir verre og verre for hver eneste dag... Hvor lang tid tar dette? Jeg kan ikke holde på slik på skolen og på jobb.. til deg som har kommet over slikt..Del gjerne din erfaring og tips med meg. Hjelp meg opp på beina igjen, og du skal bli belønnet med en takknemlig sjel for resten av livet ditt
Avatar

Kjære deg...

aug 17 2015 - 21:57
Dette var jeg igjennom for ti år siden, det verste jeg har opplevd noen gang, vet godt hvordan du har det nå, det føles som livet er over, som om den du elsker er død, men det er nesten verre at hun lever og har en annen, ikke sant, det er enda mer vondt.
Det tar tid å komme seg gjennom dette, for meg tok det fem måneder, jeg gikk ned ti kilo, gråt og var fortvilet, sov dårlig osv.
Men etter fem måneder var jeg klar for å gå videre, og møte en ny mann, og nå har vi vært gift i 7 år.
Når jeg nå tenker på mitt første ekteskap, og på han som forlot meg så er jeg bare glad for at det skjedde, jeg har det mye bedre med min nye mann, og kanskje vil du oppleve det samme, alt skjer for en grunn sies det, og når det verste er over om noen måneder møter du kanskje en ny dame, men det er nok utenkelig for deg nå. Prøv å være aktiv, gå ut blant folk, har du en hobby så hold på med den. Selv flyttet jeg til en ny leilighet etter bruddet, bort fra minnene jeg hadde med eksen, jeg brukte mye tid på oppussing og prøvde å fokusere på å en ny start i nytt hjem, det hjalp.
Ellers så har jeg ikke så mange flere råd å komme med, tiden jobber for deg.
Til forsiden