Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tenker høyt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tenker høyt

feb 13 2020 - 20:52
En gang så hadde jeg en venn, vi prate hverdag om alt mulig. Dagene mine besto av at jeg glede meg til neste melding, jeg hadde aldri følt sånn. Tanken falt meg inn at jeg kanskje har en «liten crush» på gutten.
Også jeg som er i et forhold.. Fy Fy fy..
Tiden gikk og jeg ble enda mer glad over meldingene.
Så plutselig så ble det en stor krangel mellom meg og gutten, i etter tid fant jeg ut at jeg overreagerer på grunn at jeg brydde meg så mye om gutten. Liksom jeg ser nå at mine følelser for gutten gikk aldri over til forelskelse, jeg hadde bare en sterk frykt for at jeg kommer til å bli forelsket i gutten.
Eks det var som et: i love usher øyeblikk, uten at jeg har lyst til å bli sammen med usher. [suger på å forklare]
Begge parter gjør feil når man krangler, man sårer jo bare hverandre.

Gutten var sånn person som fikk meg til å føle meg bra om meg selv og alltid minte meg på at jeg er like vakker som de modellene på TV :)

Tips: gode venner skal man holde fast på!

Ta det fra en som kicker folk ut av livet sitt.
Avatar

Hei

mai 10 2020 - 02:39
Så heldig du hadde en god venn er ikke lett å finne seg venner :(, du hadde følelser å ble glad for ord han sa til deg det er fint med følelser men kan også bli trist :(, så bra du fikk hyggelige meldinger :) ja gode venner er viktig å ta vare på visst man er så heldig å har noen som er glad i en :), jeg føler meg mye ensom sitter alltid alene jeg føler meg bare til bry, du har sikkert mange venner hvorfor kicker du folk ut av livet ditt ?, Håper du har en fin natt og dag :)
Til forsiden