Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tenker du som jeg; Nok er nok, nå vil jeg ta livet mitt tilbake og prioritere meg selv ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tenker du som jeg; Nok er nok, nå vil jeg ta livet mitt tilbake og prioritere meg selv ?

okt 28 2017 - 22:42
Mann, 41 år, har vært langt nede i snart 4 år nå, lidd av angst, depresjon og hatt selvmordstanker som har blitt verre og verre. Flyttet for kort tid siden fra vestlandet Har selv vært hobbypsykolog for kollegaer og venner, men trenger nå sårt noen å prate med for å ikke gå under selv. Får mest utav å hjelpe andre med egen livserfaring, men har innsett at jeg selv trenger noen å støtte meg på nå for å komme utav en relativt tøff situasjon. Mistenker at jeg er bipolar, har startet på utredning da jeg vil til bunns i hva jeg lider av. Har bestemt meg for å kjempe i stedet for å gi opp, kjenner at livet har mye å by på - og det har jeg og!

Jeg kommer ovenpå når jeg kan hjelpe andre, gi noe av meg selv og bidra til at andre får det bedre. Om du har lyst å prate litt, gå en tur (jeg elsker jobbeturer også!), ta en kaffe eller rett og slett bare sitte i ro mens vi prater, så hadde jeg satt stor pris på det.
Jeg bor i Akershus, og jobber vest for Oslo, så jeg er mobil så lenge du er i nærheten av togbanen :)
Avatar

Kjenner meg delvis igjenn

jan 24 2018 - 16:32
Er født i 1971.Tenker at «alle» har noe felles.Prøver å praktisere at en får være seg selv stort sett.Søker flere venner.Liker å prate om «alt»Du virker som en ressurs sterk person.Jeg har job.Jeg bor i Asker og bor alene.Fra togstasjonen til min leilighet tar det ca.16 minutter..Jeg tar gjerne imot en venneforespørsel.Hvis ikke jeg har fått svar etter en stund sender jeg en venneforespørsel til deg
Avatar

Hei !

feb 11 2018 - 12:06
Vet du at for å lese min melding til deg på lukket forum må trykke på aktiv venneforespørsel .Forsto det selv i går .
Avatar

Ønsker

feb 12 2018 - 21:52
Skulle ønske jeg var en optimist som deg. Jeg har ikke vært nede så lenge men jeg er på bunnen... det vet jeg
Avatar

Kjenner følsen til tider

feb 17 2018 - 21:08
Hei bor dessverre et stykke unna , men vet den følsen å kjenne seg relativt lost , og man vil bare sette seg ned å grine til tider fordi (spesielt i mitt favør) opplevd så mye negativt følses messig at det omsider renner over.
Jeg er nok relativt sjenert av natur men , er å en som trur på at det er ren terapi å få snakket ut om ting - å du som nevner at du har lekt hobby-psykolog trur vi 2 kunne trivdes i hverandres selskap for jeg er å en som elsker å lytte til andre ....

Bor 2 timer syd for Oslo da + at jeg ikke har lappen - så har ikke så lett for å komme meg til Oslo dessverre , men går jo ann å skrive med hverandre på nett i det minste om det kan vekke interesse :)

Ta gjerne kontakt om du er intresert :)
Avatar

Flott instilling!

feb 18 2018 - 22:09
Hei, jeg er ny på forumet.
Kan være enig i det som skrives her. Hva om vi laget en treffkveld en gang i kvartalet for oss LLC «lost lonley cases». Om vi klarer skrape oss sammen til nok folk kan vi kanskje til og med lage julebord med loakale og innleid band.
Vi kunne alle være venner og ha det hyggelig.

Motto mitt er at Dersom du ikke gjør noe nytt, skjer det ikke noe nytt.

71 modell (helsearbeider) Sandvika

Håper å treffe hyggelige mennesker her.
Join/PM om interessert i gruppetreff eller bare en venn å snakke med.
Til forsiden