Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tenk å ha en vennine

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tenk å ha en vennine

jan 26 2022 - 20:41
Ja som overskriften sier.
Jeg har hatt mange, jeg har vært berike med gode venner. Dem har vært der for meg og jeg for dem. Men når jeg fant meg kjæreste, så forsvant de en etter en. Så her sitter jeg da
Jeg er ei 40 år gammel jente som også er mamma og gift. Men lever ganske unormalt i forhold til alt.
Jeg bor for meg selv, mannen for seg (bare midlertidig)barna litt her og der. Jeg er ei jente som i utgangspunktet elsker å være ute, være sosial og være med på ting. Men slik er det ikke. Jeg har en fortid som ikke er bra, jeg har nåtid med mye alene tid, mange lange kjedelige dager, gift med en gamer så ser han til måltider og natta. Ellers er jeg alene. Barna stikker innom på en kaffe ( de er voksne ) utenom det møkk alene . Det er noe dritt !! Jeg står opp hver dag til gjøre akkurat det samme. Ingenting.
Savner å ha ei vennine som kommer til meg og får meg med på ting, ei som oppriktig har tid til meg innimellom , få meg ut ,et eller annet.
Så ja jeg savner wn crazy vennine..
Bor i Østfold.
Avatar

hei

feb 5 2022 - 18:41
Jeg skjønner at du er ensom, jeg er også det. Jeg er 37 år og bor alene og blir aldri invitert med på noe som helst, men jeg har vært en del syk og har derfor måtte være hjemme mye på grunn av null energi også. Legene fant ikke ut hva som feilet meg heller. Jeg blir sliten av å ha for mye folk rundt meg, men å møte en og en er litt mer greit for meg, kanskje 2-3 stykker samtidig maks. Det skjønte ikke vennene mine da ting begynte å forandre seg. Jeg sa til de mat jeg var sliten og jeg tvang meg til å dra i bursdagsfester som endte med at jeg måtte dra hjem etter en eller to timer og var sliten hele dagen etterpå. Til slutt sluttet de å invitere meg. Så ja jeg er helle rikke den crazy sosiale personen dessverre. men håper det fins noe nfor oss osm vi kan henge litt med og bli venner med.
Avatar

Venninne

april 28 2022 - 01:43
Hei, er i Oslo jeg. Har en sønn. Hører gjerne fra deg
Til forsiden